Slappsöndag

Idag har vi inte gjort många knop. Men det är väl helt okej eftersom det var full fart igår. Jättetrevligt var det och fick massa fint som tex traktörpanna som vi behövt ett tag nu, en jättegod julig must att mysa med i vinter, ett babygym, irislights som jag velat ha hur länge som helst och lite till. 

Allt gick så smidigt fast vi var rätt många men nog mkt tack vare att både Frida och tatte hjälpte till att baka. Det ända jag gjorde var muffins så verkligen supertack för hjälpen. Önskar det blev mer över för det var så gott! 

Har gått loss lite på ljusslingan haha. Började hänga upp den igår men fick tygla mig lite eftersom Patrik och Zlatan kollade på en superviktig match:/
Har testat lite olika platser utom den jag tror det blir :) men har ingen sladd som når dit än. 






Outlet

Precis varit på outlet med tatte. Gud det är verkligen farligt att åka på sånna!!! Hem & trädgård. Visst det var mkt till utomhus. Stora bamsekrukor för inga pengar alls men det känns både som fel säsong och lite svårt att få hem. Ingen prio på att köpa det nu dessutom. Det var det väl inte på de grejerna jag köpte heller kanske men man kan inte låta bli! 

Köpte en skänk som jag länge tänkt borde finnas i köket. Men det blev aningen trångt med stolen längst in så antingen får jag flytta bordet lite eller flytta skänken. Jag började med att flytta skänken. Får känna lite på det först. Är alldeles för trött nu för att årka flytta runt å kolla. Gillar iaf allt skarpt. Fyndat bland annat serveringsfat och kakfat för 30 kr styck. Även lite krukor och ramar. Såg en jätte jättefin spegel också döbilligt men fick ge mig med den när jag erkände för mig själv att jag faktiskt inte har en plats för den..

Som om inte det var nog med grejer kom även ellos pyjamaserna till Matti. Nu har han nog sina första kläder som åker på på bb redo. Jätteskönt tyg och en hel body med fötter som ska va super när de är så små. Ska bara tvättas först. 






V 35 (34+0)

5 veckor kvar till Mateo
2 veckor kvar på jobb
Ca 12 kg plus varav mateo väger 2,5 haha




Tvbänk

Perfekt avslut i soffan denna söndagskväll. Vi har kämpat som dårar känns det som. Jag gillar faktiskt helgprojekt. Började med att Patrik gnäller massa på tvn. Jag lägger till hur mkt jag alltid stört mig på bänken vi haft som tvbänk men som inte ens har gått att putta in till väggen pga massa sladdar bakom. Jag tänker på det varenda dag eftersom det är mitten av huset och det man ser när man kommer in i vår hall typ. 

Med massa grejer vi "behövde" sov vi på saken till lördag och bantade ner det till det vi absolut kan klara oss med. Slutade med en ny vägghängd tvbänk ala Ikea bestå till superpris och ett väggfäste till tvn. Plus ett kort till tvn för att slippa ha en Box (slippa en grej till att koppla plus den e ful) :)
Modigt av mig att gå med på blå luckor. P har spanat in en annan bänk på miljögården för längesen för mkt mer pengar. Jag kör ju alltid säkert(tråkigt) å ville ha vitlaserade träluckor men de var slut så då fick p välja för en gångs skull :P 

Patrik slet hela lördagen och det såg ut som fan i hela hemmet. Men NU är det helt renstädat, inga sladdar och jag har tom vänt på mattan så den ser lite nyare ut. Kan bara sitta hör å njuta nu faktiskt. 

Förutom det har vi varit på kalas och hälsat på pappa och tatte som bjudit på mat. :) två ggr faktiskt. 





 

Patrik pre-fölsefika

Hej hej. Dags för mega slappekväll. Så mysigt med regn ute och tända ljus inne. Extra skönt att det är iordning hemma med. 

Har kämpat med Patriks tårta idag. Den blev god men hann inte stelna helt tyvärr. Han fyller år imorgon men eftersom det är måndag, jobb och yoga så smygfirade vi lite idag ist. 

Tårtan gjord på mandelbotten sedan ett lager chokladmousse följt av hallonmousse. Ganska fin va? ;P

Och bästa var Patriks present som jag blev superglad för!! Nya superfina anchetter! Äntligen :)

Nu har Patriks kusse kommit och de leker redan med datorer. Skönt då kan jag fortsätta sitta här och göra absolut ingenting :)) 







Skäralid

Godmorgon!
Här ligger jag vaken i sängen sen kl 05 en söndag. Sjukt onödigt om du frågar mig men det är så svårt att bestämma att man ska sova. Har iaf Isa som sällskap som ligger på min mage. Får se hur länge hon årkar för mateo sparkar massa under henne. 

Igår var vi på skäralids nationalpark med familjen. Gick en mysig promenad genom skogen och upp på toppen och ner igen. Tur det var långsamt tempo :) verkligen fint med alla färger på träden och supermysigt. Vi käkade lyxig mat och tog en äppelkaksfika i solen efteråt. 

Idag är det söndag och jag har stora planer på att baka en tårta till Patrik som fyller år imorgon! Tänkte ge mig på något jag aldrig testat innan så hoppas det går bra. Nu ska jag bara vänta 2 timmar till till Coop eller Ica öppnar. Jag hoppas det är 8. 





32+5

50 dagar kvar till BF och 21 dagar kvar till mammaledig. känner mig inte helt redo att släppa jobb ännu. Men jag antar det ger sig när man väl är där. Kommer väl inte årka gå upp på morgonen och koncentrera mig till sist ändå. 

Igår var vi på profylaxkurs. En av barnmorskorna på vårt mvc höll den och gav många bra tips och både andning och massage. Känns nyttigt att ha gått den hoppas bara man kommer ihåg allt och använder det där. 

Helt sjukt vad man laddar med info och nedräkning och allt möjligt tills BF dagen. 

Nu ska jag käka fredagslurre med P. Är så sjukt trött idag kommer somna efter känner jag redan nu. 

Här är megapreggots mage 



Mammagruppträff och goodybag

Hello.
Idag åkte jobb till Bilbao. Kändes lite skumt när alla åkte iväg med sina väskor från kontoret men som tur var jobbade jag bara två timmar till efter de åkt för vi skulle till mvc. 

Alla prover bra och han växer precis som han ska. Hjärtljud på 127 slag i minuten. Vi klämde å kände lite utanpå magen och jag fick lära mig lite mer av vad det är jag känner och hur man vet vilken sida han ligger på. Kul! För jag har undrat ett tag vad jag känner då å då. 

Sedan hade vi ny mammagruppträff efter eftersom vi missade förra. Men tydligen hade några avbokat och någon kom inte så det var bara vi! Men det var ju bra ändå mkt information. Vi fick även goodybag med oss hem. Skulle egentligen vara två olika påsar men ena var slut så vi fick dubbelt. Nu jäklar har vi blöjor och oljor :) och imorgon ska vi på gratis profylaxkurs. Tror vi har hittat det bästa mvc:t!!! 

Vi måste fundera ut vilket BVC vi ska gå till sen. De har ju BVC där vi går nu med men frågan är om det blir meckigt. Ska kolla upp rydebäck också tänkte vi. 

Softig kväll hemma. Satt i lite motiv i de tomma tavlorna nu men måste skaffa en ram till! Typiskt den gick sönder. Idag har städerskan varit här så extra skönt är det. 




Fogis i v 33

Nu har jag gått och blivit "fogis" som det kallas på yogan. Foglossning menar jag. Trodde det var tillfälligt och att det kom för att jag råkat överanstränga mig lite men verkar inte så. Gör ju inte ont hela tiden men rör jag mig fel å belastar bäckenet fel hugger det till. Kan inte längre gå i mitt vanliga tempo utan får gå helt långsamt. Men sålänge det inte blir värre är detta inte så farligt trots allt. 

Börjat få rejäla sparkar av Matti nu med. Han har ju sparkat mkt å länge men nu kan de va ganska hårda och stora så magen verkligen hoppar ut och formar sig efter honom. Nästan så man kan greppa om foten känns det som. 

Imorgon åker jobb till Bilbao. Ska försöka få p att jobba hemifrån så han kan sitta på mitt kontor och jobba med mig. :) blir ju lite ensamt annars.. 

Ska försöka komma i sov-humör nu, det brukar ju inte gå så bra att sova längre...  





Vimplar & täcke

Här är det super supersöta sakerna Tatjana sytt till den lille. Älskar dom! Täcket är så himla mjukt och fluffigt och jag tror det kommer bli en stor favorit. 
Tidigare idag hittade jag p inne på Mattis rum med täcket omkring sig. Han får sånna ryck ibland då han längtar så mkt å gottar ner sig i något av hans saker haha. 

Såklart kom lille följeslagaren direkt efter och skulle göra samma sak. 

Har bara hängt upp vimplarna lite provisoriskt än ska sätta upp lite hyllor först så får se mer exakt var de ska fästas senare, 

Hunnit med en liten tur på väla också med C från jobb. Hennes shopping inför Bilbao gick galant. Måste vara bebisen i magen som gör att jag har så mkt annat i huvudet annars hade jag varit grymt avundsjuk på att hela företaget ska till Spanien nästa vecka.. :) 

Solsken ute nu och jag tror jag får tvinga ut p på promenad så jag inte har för dåligt samvete över den där mumsiga cheesecaken. 





Räddat barn idag

Hann med lite hemmasysslor sedan kom pappa å hämtade mig med en hyrd elbil! Kul att ha åkt en sådan. Förstod först inte att den var på när han började köra. Helt tyst var den. :) 

Sen intog släkten Sellergren hela stan med bössor:) måste sett kul ut för de som känner oss att de hittade oss i alla hörn av stan. 

En välbehövlig varm fika på det med en riktig varm choklad med grädde och marshmallows, sjukt god!! Och trevligt sällskap tom lilla lova var med. Iklädd Sötaste björndressen som jag bara äääälskar å måste ha. Velat ha den långt innan jag ens ville ha barn haha. Lät lite konstigt kanske. :D

Nu blir det kvällsmys om bara Patrik slutar se fotboll för det ingår inte i min lördagkväll! 






Veckan som gått

Fredag at last. Ännu en vecka som verkligen flugit förbi! Fattar inte att tiden går så fort. Det är bara 7 veckor till mateo är här!! 

Denna höstliga veckan har bestått av veterinärbesök för stackars Leo, nån slags matmarknad har varit i stan, perfekt lunch :) åt aussieburgare. 

Satt en hel kväll å bara knåpade inbjudningskort till hela släkten. Pjuuh. 

Helt slut är jag nu. Bar massa skit på tomten som ska in i garaget, bäddade rent å lite till. Inga stora saker men nu kan jag knappt gå! :( å jag vill fixa iordning hemma å tvätta ju!!! Men icke får hänga i soffan å vila lite först. Trevlig kväll på er därute. 






RSS 2.0