18+4

Magen på morgonen när man egentligen ska fota. Och Gud vad jag jämt skriver fel med veckor:) är i 19 så 18+ blir det ju då:)

Kändes som den hade krymp och värkte lite i morse så var tvungen att lyssna med dopplern så där verkligen var nåt och Japp den lille levde för hörde hjärtat slå för fullt.

Vaken

Ligger här vaken med tända lampor kl halv 4 på natten. Varför?? Först och främst lämnade jag hall lampan tänd så p som jobbar extra idag ska se nåt när han kommer, vilket är snart! Det andra är för jag har en hysterisk katt (isa) som bara pip-skriker hela tiden. Testade allt för att lugna henne tillsist tände jag taklampan... En liten liten nattfjäril satt uppe på väggen. Jahupp. Så nu har jag tänt lampan i fönstret så den ska komma ner och hon kan äta upp den och jag sova...

Softig AW på stranden

Som rubriken lyder var det igår en pre semester AW med volleyboll och fotboll på stranden med jobb. Hämtade en tapas tallrik på ingelsta kalkon och lite chirre till det. Känner mig smått mörbultad i kroppen idag. Spela fotboll i djup sand var sjukt jobbigt! :)

19+1

Hej hej!
Gått in i v 19 nu, idag 19+1 och hej vad magen växer. Kanske därför jag vaknade med värsta krampen i vaden i morse. fy fan.. Magen sväller ju alltid lite extra på eftermiddag/kväll men nu tycker jag den syns på morgonen med. Bilden nedan är därför inte helt rättvis eftersom den togs nyss kl 8 efter ett burger king mål dessutom. :) jaja

För bara ett litet tag sen sprack mina jeans. Jag tror dock det berodde lite på att det var slitna men det var typiskt för de var dom som satt lösast i midjan. Men nu har jag investerat i nya riktiga mamma-brallor. Även om jag fortfarande kan ha lite av mina byxor fortfarande är det oooootroliiigt skönt med såna byxor.
Har även införskaffat mandelolja som jag ska smörja magen med även om det säkert inte går att påverka om man får bristningar eller ej. Men om inte annat skulle det vara skönt och minska kli-känslan sen när huden töjs.

Har börjat fundera på hur vi ska göra med ledigheten när barnet har kommit med. Har lite olika tankar och inget bestämt än men jag slutar väl på jobb till halloween och sen är man väl hemma nåt år iaf. Känns som vi måste ta tag i denna planeringen så fort som!

Exakt en vecka kvar till RUL. Spännande! Det kliar i fingrarna att få köpa första plagget/prylen.


Midsommarafton

Pjuuh nu har jag nyss shyssat s&m till tåget. P och Z är helt inne i Wii låter det som och jag börjar fundera på att krypa ner i sängen med lite slappefilm.

Bra dag har det varit! Vaknade med ett skott redan 5.30. Lite väl tidigt men har man mkt i huvudet som man vill göra kan jag ändå inte slappna av. Blev isf en supergod midsommarbuffe med massa olika sill och varmröktlax. Helt sjukt att jag börjat tycka om sill! Tog bar 27 år. Men nu så:) fika på det med en läcker jordgubbstårta sedan grill på kvällen. Såklart lite nubbe (inte för mig) och kubb mellan det i äkta midsommartraditions-anda.
Nej en bra dag helt enkelt.

v 17+2

Gått in i v 18 nu och har börjat hamna i stadiet då man får knäppa alla byxor med ett totteband upptill. Det fungerar hyfsat på mina byxor men shortsen kan jag glömma. Jag brukar alltid gå ner rätt mkt på somrarna av nån anledning jämfört med vinterhalvåret så att få på sig shortsen detta året är inte kul.

Fick lite panik igår eftersom det var 30 grader ute och det inte finns något svalt jag kan ta på mig som passar. Tur är väl att det är ett problem som går att lösa med pengar och är inte allvarligare än så. Hängde därför med till väla igår när Patrik skulle klippa sig men hm verkar va ända stället dom säljer mammakläder och varenda kotte ska ju handla där tydligen för ingenting fanns kvar i min storlek!

tänker lägga en liten beställning från nätet ist så slipper man dessutom se alla nya fina kläder som man ändå inte kan ha.

För övrigt är allt bra. Är spänd på dagen idag -midsommarafton!! Vaknade därför halv 6 för jag vet att jag har en del att fixa och tvätta mm. Borde nog försöka sova lite till.

v 16+1

V 16+1 idag och exakt 3 veckor till RUL. Känns som en evighet. Men har fullt upp på jobb så tiden springer rätt fort ändå. Tur det är regn och tråkväder för då jobbar man extra bra tycker jag.

Magen växer sakta sakta. Ingen brådska med den tycker jag, jag har gärna vanliga kläder så länge det bara går. Här är iaf en bild på magen idag. Känns lite muppigt att fota men tänker att det är kanske kul att jämföra med sen. :)

Badrumsfix

Badrumsprojekt har börjat. Vi tänkte fräscha upp det så gott vi kan med enkla medel. Ist för att renovera om hela färgar vi om fogen så den blir vit ist för mörkbrun. Så småningom ska rymdskeppet ut och badrumsmöblerna bytas eftersom de är rätt slitna de med. Kommer kännas som ett nytt badrum!

Hann med en liden rägamacka på altanen med. Skönt med denna årstiden verkligen!!

15+3

Skrev ju fel förra veckan. Idag är det 15+3! Känns som det är nu magen börjar puta lite. Men det går ju lätt att gömma fortfarande. Mår fortfarande bra och inga jobbiga symptom ännu.

Vi har lyssnat lite då och då på bebbens hjärta med en doppler. Snart börjar h*n uppfatta ljud så då får väl vi prata ist för att bara lyssna :)

Sitter nu och väntar på att p ska vakna så vi kan äta brunch... Jupp alltid jag som är vaken och hungrig först. Ja ok MAT är väl mitt största symptom. Tänker rätt mkt på det haha. Glöm alkohol det är inte det jobbigaste att vara utan.. Allt kallskuret!! Lufttorkad skinka på melon!! Åååh!! Want! Fast man kan ju köpa hem och frysa 3 dagar men det är ju när det serveras som man vill ha. Jaja men våfflor kan man äta iaf så nu ska jag banne mig väcka p!

So long!

Klämdag med sol och städ

Klämdag idag och jag har turen att vara ledig. Väldigt skönt eftersom de senaste dagarna varit väldigt hektiska. Var först upp en runda till Stockholm och slussade med jobb sedan tåg till Göteborg dagen efter, spring på stan, studentskiva och sedan bilfärd hem.

Och igår blev det en lång stor och supergod brunch på marina med Sofia. Vofflorna var tipp topp!! Och lagom passande blev vi bjudna på supermysig nationaldagsgrillning hos päronen och slapp igen tänka på mat igen:)

Men idag blir det hemmafix, städ och tvätt. Har inte riktigt hunnit med här den senaste veckan och det är allt som krävs för att det ska bli bombnedslag här.

Men man kan inte bara göra tråkigheter i detta fina sommarvädret. Blir nog en promenad senare med en glasspaus på vägen :)
Beach 2013.. Äsch



Men ska försöka bli klar här först. Lator!

V 15+3

Som rubriken lyder är jag idag i vecka 15+3. Känner egentligen inte av det då mycket än mer än att man känner sig som när man är lite svälld över magen. Men typ bara när man har kläder så det syns och känns. Men det kommer säkert snart.

Har börjat få jättevarma fötter på kvällarna när jag lägger mig. Skitkonstigt. Barnmorskan sa att jag behövde stödstrumpor men de är ju inte svullna!? Och alla säger att stödstrumpor är jättevarma. Gud det känns bara så sjukt att ens säga stödstrumpor. Är fortfarande lite i denial ibland att man ska växa massa mm.

Patrik är iaf helt övertygad om att det är en pojke nu. Här är hans bevisbild:)

Sommardag

Dagen har varit jättefin. Varmt soligt och sen lite regn på det. Jag tycker det kan va mysigt. Var bara i solen en liten stund idag, blev ju lite mkt förra gången och nu är det skönt man inte är röd som vissa andra här hemma hihi.

Hemtrevligt i köket

Tog en liten sväng till Ikea och skaffade vårt efterlängtade vitrinskåp. Blir så himla stor skillnad här hemma när det möbleras upp lite. Jag är jättenöjd!
Tack Babe för allt skruvande. :)

RSS 2.0