Kvällspics

Sitter i soffan helt död i benen. Har kämpat hela dagen. Nu är klockan 22.25 å jag sitter äntligen i soffan å äter min kvällsmat - flingor. Hemmet är iaf uppe i "går att bo i" igen! Det var det inte innan! :) Här är lite kvällspics. Typiskt att jag inte kan hitta min laddare!! Eller egentligen har jag inte letat det är helt enkelt för många lådor..

 

Snart klar med..

Sängen!! En låda kvar bara. Pjuuh. Har hållt på hela dagen fast har kanske inte jobbar heeela tiden. Som precis cyklade vi bort till Lasses rökeri (igen!!!) och käka. Shit alla e på stranden idag helt underbart väder!! Första totala varma sommardagen saknas bara ett dopp i havet. Kanske blir senare måste bli klar här nu känner jag. Total kaos av wellpapp mm i hela huset. Inte för att tala om alla lådor vi slängt ut från gästrummet nu. Varför en säng då? Jo nu när isa fyllt 4 år tänkte vi det var dags för henne att få sin egen säng.. Eller??? :) hon tror iaf det haha

Extra rummet ska ta form

Har inte hunnit hända så mkt hemma iaf inte som syns. Men idag ska vi ta tag i extrarummet är det tänkt. Än så länge är där ett skrivbord och massa lådor typ. Stay tuned!

Aaah

Nästan ett hem... Det ekar lite och inga lister men ack så sköönt ändå! Just exakt nu håller p på att sätta upp lamporna på den sista balken. En lampa var uppsatt sen har vi(P) gjort 7 andra! och jordfelsbrytaren har BARA gått 7 ggr ;) Varför vänta på elektrikern när man kan fixa själv :p Taaack babe!!

kör mobilbilder sålänge 

Golvläggningen

Hej hej! Lessen för dålig uppdatering. Har slitit hemma och inte riktigt haft någonstans att sitta (förutom sängen) eller ork. Och så har batterierna till min kamera tagit slut.. och laddaren är nånstans nedpackad. 
 
Anyway!!!
Visar lite vad som skedde efter vi flyttade in. 
 
Konstig känsla att se köket i verkligheten. Såg ut precis som på ritningen men ändå verkligehet.. ja inte så konstigt egentligen kanske :) 
 
Fortfarande inget golv i v-rum & hall. Dessutom räckte inte golvet så vi fick åka ut till bjoorn i viken å lassa på extra. 
 
Var en liten knepig vägg i början med element mm. Som tur var ryckte SUPER-PAPPA in och hjälpte igång oss.  Ett tag där var vi 4 st som jobbade på golvet och jääklar vad fort det 
 
Katterna höll sig på säkert avstånd :) 
 
Mot slutet! Lite småjobbigt att det precis blev typ 15 mm bit längst in mot väggen. Inte helt lätt att såga och ännu mindre att trycka fast.
 
 

Flyttat hem igen!

Nu bor vi i huset igen efter 4-5 veckor (tror jag). Andra natten blir det nu. Här är lite uppochner kan man säga men de är gött ändå :) speciellt med köket och att man börjar känna att man snart kommer kunna komma i ordning här. Många småsaker är kvar som vi får ta efterhand men just nu är högsta prio att lägga färdigt allt golv sen lister. Detta har vi lagt idag och jag hoppas de blir klart imorgon!! Sen blir det att möblera med de få möbler vi har :) ska bli skönt så man slipper stå å äta haha Nu ska jag återgå till att hålla om isa som ligger här brevid och är rädd för åskan. hajhaj

Dream Kitchen ❥

Amazing känsla! 
Imorgon flyttar vi hem igen. Mkt jobb kvarstår men är ändå taggad som sören. 
Kakel är ej bestämt än ;) tips kanske?
 
Längtar du hem nu babe? ;)
 
 

Spis & ...

Kör på med bilder och bildtexter.
 
Spishällen är uppe och fronten till diskmaskinen. Ser direkt mkt "renare" ut. 
 
Tatte inspikterar spisen. 
Till P: Utrymmet in mot väggen blev mkt större än jag trott. Tumme upp! Och mellan diskho och spis är också "roomy" :) 
 
Diskmaskinen. 
Till P: naaaj den har sån bestickgrejs högst upp som bårrefolket har. oh no! ;) 
 
Vi har varit lite spexiga i köket också. Inte vanliga säkra utan vi slår till med en vit blandare, ugnen i mitten av kyl&frys och bambu-bänkskiva! Man kan inte alltid köra samma gamla vanliga ju :P
 
 
Bambu bänkskivan som ska upp
 
Fortfarande lite rörigt.. 
 
Close up
 
Helt plötsligt började pappa dra upp ogräs på vår HELT överväxta gräsmatta. Tack pappsi

Vit granitskiva på plats

Hej hej!
 
Precis hemkommen från en utflykt till huset med päronen som är stand in nu när P är i Bryssel. 
Trodde köket skulle stå där färdigt och hälsa mig välkommen men de är ju alltid mer småpill än man tror :)
DOCK har bänkskivan med vask kommit på plats. Likaså står nu kyl & frys på rätt plats med ugn och micro mellan  sig. Det blev över förväntan! Mycket bra :)) 
Diskmaskinen är också på plats men saknar sin täckskiva. hmm var det nåt mer? 
 
 
Mycket VVS jobb idag.
 

07:00 work

Dags att bege sig strax dårå. Räknar ner dagarna till semestern nu. Sitter å äter frulle själv för alla andra har ju semester.. Blö. Testar mobilblogg som verkar funkar igen, bra bra. Bra väder för jobb iaf! Skrivs igen ikväll :) Hajhaj

Stommen på köket uppe

AAAAH nu är HALVA köket uppe! Hade jag inte varit så satans trött å sleten å hopplöskänsla (tur snart semester) så hade jag dött av lycka. Tror det blir nåt slags efterrus av detta men jag är iaf jävligt nöjd ändå. Önskar P var hemma å kunde se. Not the same utan. 
 
Till P: Lamporna är på! As you can see ;) Stommen är uppe! Imorgon kommer spisen, ugn & micro, vask wiiihihiihihihhi och bänkskivan kommer ju! Vit granit MUMS!
 
 
puuuh vi närmar oss men som ni ser är det en del kvar. Tur vi har världens bästa snickare.
 
Bejb... vi måste till tippen...

Köket är här!

Idag kom köket! wiiihooooo :)))
Men de har hänt väldigt mkt idag. Eller iaf väldigt mkt synliga saker!
Nu står köket hemma hos oss färdigmonterat men ej uppsatt. Vi har smygtittat på luckor, kyl, frys och ugn mm. Ska bli så spännande när det monteras ihop på rätt ställen. Det börjar på måndag jag lääängtar!
 
Sedan har alla väggar och tak blivit färdigmålade. Speciellt kul är det att fondväggen är målad. Och den blev superbra! 
 
Vad mer då? JO två av fyra spottar i kök är uppe, 2 spottar i hall till sovrum och två av tre spottar i hallen/entren.
 
Och just ja! Dörren till kontoret har hunnit komma och satts upp! Det blev gigantisk skillnad. Nu är det jätteljust och luftigt därinne. Förutom 1 triljon med lådor och saker som vi har tryckt in då då :)
 
Fondväggen
 
En ugn... till oss :) 
 
Här står köket snällt och väntar på oss. 
 
Glasdörren! (Försök att bortse från allt skit) Men förut var det helt mörkt här inne. 

Dag 14 - färg på väggarna!

Hej alla glada!
Idag har det kommit färg på vägganra. Krispig vit fräsch färg och det lyfter verkligen allt! Inte för det var dåligt innan men nu ser det så mycket helare ut. Och gott luktar det också. Kanske bara jag som tycker det men skitsamma. :) På dagen idag har pappa och patrik lagt en del av golvet i det som ska bli "matrummet" för att bardelen i köket ska kunna monteras där. Dom har verkligen varit så flitiga :) 
 
 
 

Dag 13 - fogad

Nu är klinkern fogad.
Ser mkt bättre ut med fog.
Målaren fortsätter att jobba kvällar och idag stod slipning på schemat. Innan veckan är slut ska färgen på väggarna noog va klara. Jagverkligen efter att få se den blågrå färgen i v-rummet. 
Nu ska jag sova för natten till idag sov jag endast 4 h typ å nu är jag sviiiiintrött. godnatt
 
Hallen
 
RSS 2.0