FÖR nyfikna är nog vi

Vi är rätt knäppa ibland.
Vi är så så nyfikna på vem som gömmer sig därinne. Idag har Patrik gjort en ordentlig analys av ultraljudsfilmen från v 12 och tagit ut några bilder på könet.

Det är verkligen inte lätt att gissa själv så han la även ut några bilder på ett forum för att höra andras åsikter. Nu verkar alla tro kille! Men nånstans ekar barnmorskans röst när hon gissade tjej. Fast i slutet gissade ju även hon kille eventuellt.

Ja, se själva det är inte lätt :)

May. 28, 2013

Asså helt galna rabarber har vi! Nu har jag plöjt ner en stor mängd och en del gick till en kollega en till rabarberkräm och resten till paj. Bra idé med kräm!

Sen har vi styrt upp matscheman här igen. Såååååå mkt smidigare och jävlar vad mkt mer mat man får när man planerar. Alltså mat till bättre pris än när man småhandlar. Vi hade till 8 rätter igår efter vi handlat. Sick! Hoppas vi håller igång detta nu bara men de tror jag.

Nytt piff i hemmet

Förutom kattluckorna har vi äntligen satt upp hyllor i köket. Där ekar fortfarande tomt i brist på kakel och vittinskåp men bättre börjar det bli. Blev även en matta som P fastnade för, jag är lite tveksam till att ha text på mattan så får känna efter lite först här innan jag säger mitt :) men helt klart stor förbättring med matta i vilket fall.

Kanske mindre intressant har vi även skaffat ett sommartäcke! Fyndat på Ikea för 250kr och såååå skönt!!! Höll på att dö i fontäcket med värme 5 av 6. Det får vänta till hösten istället.

Petsafe & lite nytt

Idag har vi slitigt! Bauhaus, härliga hem, EM, byggmax, Ikea ... Ja helt sjukt!!

Inte nog med det har vi monterat två st kattluckor till småttingarna. Tanken är att de ska kunna gå in och ut som de vill utan att väcka oss. Speciellt Leo som blivit en äkta natt-katt.

Nu gäller det bara att lära dom hur man använder luckorna. De är väldigt skeptiska. :)

Agerat flytthjälp

Idag har vi hjälpt N & P att flytta ifrån hässle-håla ;) det var på tiden. Ska bli kul att se deras nya place som dom flyttar in i om ca 3 v. :)

I fredags kom P hem med en bukett blommor som han fått av sin chef. Tur han har en tjej som uppskattar blommor mer än han själv :P

https://cdn1.cdnme.se/3534395/7-3/pic_51a10a70e087c36796249e27.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3534395/7-3/pic_51a10a70e087c36796249e27.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3534395/7-3/pic_51a10a729606ee7951495a96.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3534395/7-3/pic_51a10a729606ee7951495a96.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3534395/7-3/pic_51a10a98ddf2b3627305f1b2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3534395/7-3/pic_51a10a98ddf2b3627305f1b2.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3534395/7-3/pic_51a10b4ce087c36796249e3b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3534395/7-3/pic_51a10b4ce087c368434bdec7.jpg" class="image">

Äntligen klippt mig

Ja de händer ju inte mer än 2 Max 3 ggr per år. Helt sjukt egentligen men jag är inget fan av att gå till frissan. Kostar, tar tid och gör ont. Men skönt är det efteråt!!!

Blev bara lite lite slingor på utväxten och klippning av toppar. Man såg på utväxten (som dock var väldigt svag) att håret växt ca 6cm sen senast. Så det var dags!

Först pics från precis innan, nu är det så plattat att det ser ut som jag dragit en strumpbyxa över huvudet. Varför ska de alltid platta så mkt?

https://cdn2.cdnme.se/3534395/7-3/pic_519fb112e087c36822ef8bda.jpg" class="image">

Grillmys & Eurovision

Guuud vilket sommarväder det var igår! 27 grader i skuggan. Det blåste rejält men inte det minsta svala vindar. Solade för första gången detta året och är fortfarande kräfta nu på morgonen dagen efter.

Avslutade en perfekt soldag med grillade hamburgare och alkoholfria drinkar till Eurovision.

3e ultraljudet (KUB)

I torsdags 16/5 var vi och gjorde ultraljudet som tillhörde kubtestet. Blodproverna gjorde jag några dar tidigare. Nu har vi fått svar och det var låg risk. Yeay!

Vi såg den lill* som låg och tog sig i ansiktet, sög på fingrarna, klunkade i sig fostervatten(!) och hade fått jättelånga ben och armar. Senast såg vi bara små "utskott" som dom kallade det till armar och ben.

Jag är så himla nyfiken på kön men de är väldigt tidigt att gissa. Först tittade barnmorskan rakt under och gissade tjej. Men på sista bilden kom den i profil och då trodde hon kanske pojke.. får vänta lite till helt enkelt :)

Vi fick nya bilder och en dvd som tyvärr inte fungerar :(((

Kommer göra kub-test

Jäklar alltså. Helt död idag också. Vaknar tidigt på morgonen megapigg sen droppar det bara mer och mer under dagen. Kl halv 7 ikväll har jag helt röda ögon och nu ligger jag bara och väntar på att isa ska flytta sig från mig så jag kan borsta tänderna.

Nu har jag iaf bokat om proverna så vi hoppar v 15 och gör ett kub/nupp test ist. Ska försöka komma iväg redan imorgonbitti för att ta blodproverna och sedan blir det ultraljud på torsdagkväll! Vi kommer förmodligen inte se könet men det gör inget. Viktigare att den lill* är frisk.

Rabarberpaj!

Helt död har jag varit idag. Träffade My & soffan igår och käkade lite thai. Jättetrevligt som alltid! Helt klarvaken när jag var där men så fort jag satte mig i bilen å skulle hem slocknade jag nästan. Alltid så trött på kvällarna:)

Idag har jag, trots att hela kroppen och huvudet protesterat, städat i stort sett hela huset. Äntligen skurat golven som behövdes. Har även tvingat p att rensa vaskavloppet som var helt stopp. Har fixat lite i trädgården och även gjort rabarber-hallon-jordgubb-blåbärspaj!! På årets första egna rabarber och lite bärrester vi hade hemma. God blev den iaf!

Och nu börjar klockan närma sig halv 9 och jag ska gå å natta mig så att det bara är till att somna när tröttheten slår till! Nighty

Pajen! Innan smuldegen kom på då :)

Long time no see

Hej igen min lilla blögg!

Tänkte även skriva lite om min vardag igen. Är ju så att vi väntar en liten! Förmodligen är det iaf så. Om några dagar har risken för MF minskat med 65 % och idag är jag i v 11+3. Det betyder att om allt går vägen kommer det vara en bebis här i slutet på november. 26:e för att vara exakt. Det är helt galet.

Jag har ju haft väldigt mycket is i magen och inte vågat ta ut något i förskott men vi har varit hos en privat barnmorska och kikat på ultraljud i v 7 eller 8, sedan ett i v 10 och igår hörde vi även hjärtat slå genom en doppler =)) Håller tummarna.

Förövrigt har jag mått rätt bra hela tiden. Var megatrött i början, så att jag nickade till på jobb!!! Men det avtog sedan som tur var. Mina bröst har blivit större, men gör absolut inte ont som nästan alla beskriver. Inget illamående, direkt.. kanske lite lite nångång men inte alls så jag behöver spy och de släpper rätt fort om man äter något. Däremot HUNGER! Äter typ konstant. Blir vålsamt hungrig och kan nästan döda någon om jag inte får mat i tid, vilket P får uthärda. Han är snabb på att fixa mat nuförtiden när jag säger att jag är hungrig :D
Och lite humörsvängningar på det. Speciellt om jag är lite trött.. kan bli tokig på att där är disk framme eller liknande. Lite för tokig.. Men bara ibland.

Vägde mig igår hemma hos pappa och tatte, (kanske dags att skaffa egen våg hemma?) och jag väger typ mer än jag nånsin gjort tidigare redan! Tyvärr kan jag nog inte skylla allt på bebisen.. men de är iaf tack vare graviditeten. Men det är bara att vänja sig, och passa på att unna sig antar jag =)

Bilden är från första ultraljudet, 19mm :)

Längtar till nästa ultraljud som är den 8 juni. Då hoppas jag vi kan smygtitta på könet också. Jag vill veta vem som är där inne!!

RSS 2.0