Dag 12 - från fredags!

För idag händer banne mig ingenting! Jag ska vila och ta de väldigt soft (har visserligen redan hunnit klippa vär gräsmatta) :) Njuta i sommarvädret som äntligen har kommit tillbaka. Sitter ute på terassen nu hos päronen med en iskaffe. mmmmmm gott. 
 
Igår spackalde målaren resten, kanske blir nåt mer lager men jag tycker de ser skitbra ut. Snickaren har lagt klinkergolvet på fix som nu ska torka sen blir det fogning på måndag. 
 
 
P&T kom hem igår och idag tog vi en liten rundtur hemma hos oss för att se framstegen. 
 
Spackel och håltagning i taket för spotlights! Helt grått på väggarna av allt spackel nu. 
 
Klinkern!! 
 
Snart kommer köket iiiihiiihi

Dag 11

ojojoj. Kom ut efter jobb och målaren är i full fart. Stod och spacklade med radion på högsta volym precis så som man föreställer sig en målare :) Han had ekommit långt! Nästan spacklat allt och ingen ful sågspånstapet syns mer. Dock måste han ta nån gång till men de går verkligen undan.
Och vilken skillnad de är nu när alla väggar är täckta av gips! På golvet syntes markeringar efter var klinkern ska hamna. De är såå nära nu! Fast de är en liten knepig vinkel som ska till på golvet som ska passas till en del av köket. Och köket finns ju inte än så vi får se hur det blir med den. 
 
Har några bilder men kunde (ville inte) stå å fotta över hela rummen när målaren stod mitt i ;) Men här ser ni lite. 
 
Hallväggen som har blivit bredspacklad & proppskåpet som blivit infällt! Är helt imponerad över hur man kan få till de så bra med spackel.
 
Patrik på vägg upp på vinden för att kapa några rör som hänger ner i taket från den gamla belysningen. Inte jättekul att ligga å kräla i lösull.
 
Del av köket, mer spackel och hål i taket för spottar/utsug.
 
Spacklad å fin balk mm. 
 
Mot andra hållet
 
 Dags att gå å decka strax. Ikväll har vi städat huset i bårre för imorgon kommer p&t hem! 
Godnatt!

Dag 10 - målardax!

Hejhej. 
Sitter hemma nu i soffan å häckar medans Patrik hejar på spanien för fullt. OK, jag hejar väl också på mitt egna sätt med datorn i knät ;) 
Idag har jag faktiskt inte varit ute i huset vilket känns jättewierd! Men mycket för att Patrik har varit där typ 5 ggr redan och för att målaren är där NU å jobbar. Vill inte ut å störa ;P Tänkte att vi drar ut imorgon ist å kollar läget. Jag har iaf fått en full uppdatering om vad som skett och det låter FÖR BRA. Nu är tydligen ALL GIPS UPPE! Det ser ut som ett HEM. Man kan se hur det kommer se ut sen iaf. Och P har ju dessutom städat å slängt gipsrester så nu är där helt tomt! Bara målarfärg och golv som ska läggas kvar. 
 
Alltså ska målaren jobba kvällar denna och nästa vecka och under tiden lägger snickaren klinker. Förstår ni!? Nu kommer äntligen det vi väntat på! 
 
Sen har vi även spikat lite datum. 
Den 6e juli kommer köket!
Den 11e juli kommer bänkskivan och då måste köket vara på plats. wiie
 
Undrar förresten när vädret ska vända?  Pappåtatt åkte ju verkligen under rätt period. 

Dag 9

Vad har hänt idag då? 
Jo de ska jag berätta för alla nyfikna haha
 
Känns verkligen som vi är inne på sista finliret nu innan det verkliga (tänker på golven å köket mm) kan sättas in. 
 
Alla kanter och hörn har fått "kantlister" som förstärker gipsen kan man väl säga. Skulle vara så tråkigt om man stötte vid och det blev hål ju. Så nu är vi helgraderade mot det! Är typ redan stökigt igen hemma =D
 
Vad mer då? Jo ni kanske ser på bilden ovan att det hänger ner sladdar från taket. Det är till våra spottar och sen kanske ni ser "sladd-infernot" bakom patrik? Det är vårt proppskåp som vi ska fälla in i väggen ist. Var en skitful låda där innan. 
 
Köket! Här har det blivit förstärkt och all el är klar för att kopplas till köket. Här ser ni den nya avluftaren (röret som går i mitten av bilden) också. 
 
Andra sidan också förberedd för ugn, kyl och frys. Lite mer gips har kommit upp. Här hade även snickaren lagt på lite extra primer. Anledning? Han stod ej ut med kissdoften som envisades med att vara kvar. Tidigare hade han tyckt vi var lite väl gnälliga över det =D) Primern låser in doften kan man säga. 
 
Här är vår bilvande TV-vägg. Att sätta in tillräckligt med uttag på den väggen är ju ett M Å S T E när man renoverar. Jag som hatar sladdar är verkligen nöjd! 
 
Sladdar till vår spottar som kommer sitta på balkarna! 8 st totalt som kommer lysa upp i nocken så fint =)
 
Efter jobb drog vi till Byggmax och köpte lite mer gips. 6 st för att vara exakt. Imorgon blir det tippen för Patrik. Måste ju röjas hemma igen!

Dag 8

Snabb update såhär på morgonkvisten 5 min innan jag ska till jobb.
 
Igår Blev all vvs och vent kara! Vi fick flytta avluftaren till en annan vägg och även flytta utsuget i köket som hamnade helt tokigt i det nya köket.
Snickaren har även flytspacklat golvet där det var gropigt och där vi hackat upp. Lagat lite hål med gips i tak mm. 
Elektrikern har varit på vinden och krypit runder pland lösull (inte kul) och förberett för alla spottar. 
Målaren tittade förbi och har lämnat färg och kännt på väggarna. 
Nu börjar det ju likna något! 
 
Idag hoppas jag all gips blir färdig.
 
 

Dag 7 - monsunregn

Söndag idag! Trött som vanligt :) Men vi var klara vid 15 så nu ska jag mega slappa denna eftermiddagen/kvällen ut. Ska bli så jefla najs! 
 
Imorse efter kaffet stack vi direkt till tippen. Och när vi var där började det regna.. bara vatten tänkte vi. Sen bröjade det pissregna.. jaja snart klara å nu e vi här. MEN SEN KOM MONSUNEN! Det var det sjukaste jag varit med om. Vi fortsatte dock att slänga vidare men sen upptäckte jag att de andra flytt in i sina bilar (vilket nog var en bra ide) för vi var helt dygnsura sen och skorna riktigt plaskade när man gick. Men men vi fick iaf slängt. 
 
Sen drog vi vidare till bauhaus för att kolla om det fanns "boxar" i rätt stolrek som vi ska ha till våra spotlights. Det fanns tyvärr icke. Men vi köpte en OSB-skiva som vi ska färstärka vissa delar av väggarna med. Till exempel där vi ska ha TV så man slipper massa gipsplugg och det fäster ordentligt. 
 
Efter det drog vi till huset igen och har fixat det sista med tapeten. Så nu är det fritt fram för snickare & målare att jobba vidare. 
 
Har även slängt in lite bilder från gårdagen i förra inlägget. 
 
Det började regena..
 
Och blev värre hela tiden!!
Tyvärr var vi ute i det allra värsta också. 
 
Helt blöt igenom jackan och igenom tröjan under! Not so nice. 
 
Hackade även upp mer golv till kabeln. 
 
Lagt på mer primer på ett ställe till som luktade lite kiss. 
 
Allmänt död.

Dag 6

Denna dagen (igår då asså) rev vi ner i stort sett all tapet utom en liten snutt som vi får ta idag. Vi rev även ut allt golv som låg kvar i v-rummet och matrummet och så har vi flyttat om alla grejer och städat lite. Ett släp fylldes och nu när jag skriver är vi snart framme på tippen! Skön söndag? :) 
 
Elektrikern var där en runda också igår och är snart klar med alla vägguttag. 
Dags att slänga! 
Lägger in bilder sen för sitter i bilen! 
 
 *Här kommer lite pics från igår. 
 
Ångar ner tapet
 
Rivit ut vardagsrumsgolvet, äntligen! Det var såå skabbigt. Undertill var det som tur är skyddsplast som var helt gul av kiss även där. Men nu är där städat och "fint". 
 
 
Ett nytt fullt släp som vi hade "hemma" i bårre över natten för att köra nästa dag till tippen eftersom det var stängt. Fick tvärnita på hemvägen från huset till bårre då det började flyga av bråte från släpet. UPS! Lite action i tillvaron men det gick bra SOM TUR VAR. Vi spännde sedan om allt. 

Dag 5 - Midsommar

Idag har vi ångat som dårar. Fick köpa två nya maskiner och lite munskydd ute på rusta. Har även blivit tipsade om billigare skjutdörrar till garderoben på skånskabyggvaror! Verkligen skillnad så där ifrån kommer det att bli. 
Innan måndag måste vi ha fått ner all tapet, spacklat lite och städat allt. Vi måste även ta bort allt golv som ligger kvar. Så vi har en del att göra kan man säga. Börjar dessutom få ont om space nu när alla grejer är inpackade i dom två andra rummen och resten i garaget.. men vi får trolla fram lite plats på nåt sätt. 
Elektrikern har också jobbat idag och förberett alla? tror jag uttag så de iaf har sladdar till sig. Ja de där är inte min starka sida det hör ni säkert :) 
 
Patrik river ner färgen på tapeterna medans ångmaskinerna hettas upp. Vi börjar bli bra på det här nu men de är fortfarande lika tråkigt att riva ner tapeter tyvärr. 


Bilar upp golvet där en kabel måste dras.
 
Imorgon blir det städa!
 
 Här har elektrikern förberett för kyl, frys, micro och ugn!
 
Mer förberedelser. Här ska vi tända å släcka lamporna i köket är det tänkt.
 
Översiktsbild. Rör hänger från väggen är också förberedelser för uttag. Och målaren börjar på tisdag! Men först måste elen och gipsen va klara!

Dag 4

Idag känns det lite muntrare. Fast det har det inte varit hela dagen. Vi har jagat målare HELA dagen. Patrik har ringt runt som en galning. För knappt en timme sen spikade vi med en målare som var snickarens kontakt och ska vara riktigt bra. Så nu hoppas jag det ska rulla på. Dock måste vi ånga ner all tapet först innan han kan börja och städa allt. Men de förstår man ju, man vill ju inte ha byggdamm i färgen. Så vi behöver ju inte tänka på vad vi ska göra i helgen :) 
 
Idag blev det ett STORT släp till tippen igen. Rester från eluttag, rörkanaler, gips och reglar typ. Men det var typ tvunget. Nu är det ju stängt både imorn och lördag. 
 
I huset har alla uttag blivit jordade och lite mer gips har kommit upp. 
 
Här är en av högarna som följde med till tippen idag.
 
Här kommer lite andra blandade pics.
Nedan är när stålbalken kom, 4 m nåt lång!
 
 
Drive-In på Byggmax nu i veckan när vi köpte gipsen.
 
Idag var det super fint väder och det njöt vi av på tippen... tjoho!
 
Bilder från "lannet" så pappa å tatte kan längta hem lite ;) 
 
 

Dag 3

Fy fan vad jag är slut!!!
Fattar inte hur vi har kunnat slita så hårt tidigare men nu när vi inte gör det mer, bortsett från att åka ut till bauhaus/tippen/byggmax mm, så är det ju snickaren som jobbar åt oss. Men endå är jag sjukt trött. Nog bara för denna veckan har varit så brutalt slitsam. Jobbar heltid och samtidigit springer vi alla ärenden och fixar i huset (behövs mått, man ska bestämma var eluttagen ska vara, storlekar hit å dit, köpa gips ja ni fattar), så har vi dessutom p&t´s hus att "passa". Visst det är ett hus men det är fortfarande inte helt lätt när man kommer hem sent och både ska göra mat och vattna, klippa gräs kolla alla katter and so on. Aja... låter som en gnälltant men är så jefla trött just nu bara. Vill bara äta men orkar verkligen verkligen inte laga mat å har redan ätit donken en gång idag.. KAN NÅN LAGA MAT TILL MAAJ!?
 
Så nu har jag fått avreagera mig lite. Sista dagen på jobb imorgon innan midsommarledig fredag. 
 
Här kommer dagens hus uppdatering iaf. Det som jag egentligen skulle skriva. 
Idag har det satts upp lite gips, "hålet" där den inbyggda garderoben ska vara har byggs igen. 
Vi är försenade iaf en vecka från den ursprungliga tidplanen men vi har ju också haft en del extra jobb som inte var inräknat från början. Målare är också knivigt igen. Han vi skulle ha har fullt upp så nu får vi hänga på telen imorgon å jaga ny just in case. Vårt kök kommer snart men fläkten är försenad. Men eftersom vi är det också kommer det nog tajma ändå, skönt.
 
Här ska den inbyggda garderoben vara.
 
Här har det börjat gipsas igen. 

Dag 2

Idag hände inte lika mycket synliga fröändringar men lika viktiga såklart.
Avluftaren är flyttad, balken har blivit stöttad ordentligt även på andra sidan och är nu redo att kläs in med gips mm.
Efter jobb blev det en sväng till byggmax för att köpa 19 st 1200x2400mm gipsskivor. puh!
Sen är vi ju husvakter också och gräset är redan några dagar för långt om man kan säga så, så det blev att klippa det när vi kom hem. Jag satt först ner kl 9! Helt sjukt! Mat halv 10. De är bra det bara är en kort period det blir så här intensivt :)
Förresten tack sofia för tröjan! Blev inget loppis för den för I löv it! Har den typ på mig varje dag haha

Nu händer det grejer!!

Å Underbara dag har äntligen kommit!! Jag har tittat i kalendern hur många ggr som helst och väntat på den 18e juni och IDAG är det det!
Patrik jobbade hemma men fick ta ledigt och har kämpat hela dagen.

Bland annat med att köra iväg bråte (DEN SISTA BITEN VÄGG + lite till) till tippen och då tog jag ett avbrott i jobb och följde med för att slänga. Idag har alltså den bärande väggen rivits och en stålbalk har satts upp. Väggen där den inbyggda garderoben ska vara har också rivits och säkert massa mer som jag inte har koll på just nu.

Åkte ut till bauhaus direkt efter jobb för att kolla på garderobskjutdörrar och det varierade ju inte LITE i pris. Fanns den billigaste som var helt ranglig eller en hyfsat dyr. Tror nog ändå de blir den dyrare och så får vi leva jäävligt tajt sen ist för man vill ju inte sätta in nåt crap heller.

Blev helt hispig när jag kom ut i huset idag, SÅN FÖRÄNDRING!

I era ögon kanske ni bara ser kaos men jag är in löööv!
Så här ser det ut när man kommer in till oss nu. Där kan ni se den grymt långa stålbalken som kom med en kran idag!! Grannarna runt om kring hade tydligen kommit ut och undrat vad vi egentligen höll på med :D


Mot andra hållet!


Den utrivna tvättstugeväggen där garderober ska vara. Kan ni se det?? :)


Slagen hjälte :)

Cats ♡

Köpt & sålt

La ut garderoberna på blocket för säkerhetsskull, tänkte först slänga dom och tur var väl de för telefonen och mailen har gått varm hela dagen. Första samtalet kom HALV 8 imorse. Två ggr ringde människan och jag helt yrvaken hade glömt att jag lagt ut annons och trodde nåt allvarligt hänt. Så tidigt brukar man väl inte ringa en söndag!!!! Aja nu ska vi snart dit och förhoppningsvis bli av med dom iaf.

Sedan har vi köpt 8 st spottar att ha på takbalkarna i v-rummet. Kommer bli asfint.

Nu letar vi febrilt matbord. Ett sådant som vi vill ha verkar bara finnas i längder över 2m och de blir för långt. Blir kanske hemmasnickrat. Men inte av oss då:) nej nu är vi rätt slitna och det ska bli sjukt skönt att andra tar över nu.

Funderar också på att göra en inbyggnadsgarderob i hallen. Det behövs verkligen och vi har haft det i planeringen hela tiden men inte trott att de funnits utrymme för det nu. Men nu verkar det som vi har det iaf och det känns ju lite onödigt att bygga en vägg nu för att sedan riva den igen senare.

Dan före dan före DAN

Nu har vi slipat bort det sista fixen på golvet! Vi har röjt undan de delar som ska jobbas på nu och även rivit upp delar av v-rum golvet och det gamla sovrumsgolvet.

Vi har även pratat med vår granne/elektriker som ska lägga om elen hemma och gått igenom vad som ska göras. Även han börjar så smått på måndag.

Har haft det lite strulit att få tag på en målare för den vi hade fick ett större jobb och fick avböja men nu helt plötsligt har vi två! Skönt att allt ordnar sig sill sist (peppar peppar).

Något helt annat så har gräset vi sådde börjat växa :)

Kissväggar

Hej hej.
Den här veckan har vi varit ute i huset varje kväll förutom obsdags. Men det har iaf gett utdelning för förhoppningsvis behöver vi inte slita sp mkt i helgen.

Det vi har gjort är att ta ner de sista gipset. Nu nät jag tänker efter har jag nog inte berättat varför vi gått loss på så mkt gips. Det var faktiskt så att när vi började plocka bort listerna på vissa delar i huset upptäckte vi en rand av gult kiss längst ner på väggen som sugits in i gipsen och golvet mm. Skitäckligt!! På ett ställe specifikt hade antisimex varit och borrat för att kolla så syllarna var ok och även där var det kiss. Men ha hade inte skrivit något om det i besiktningsprotokollet. Så äcklade bestämde vi oss för att plocka ner det och byta ut det medans Patrik kontaktade antisimex och höll på. I slutet på denna veckan fick vi grönt ljus och antisimex kommer ta alla kostnader för det! Lättnad!! Eftersom det verkligen inte var en extra utgift vi ville ha just nu direkt.

Sedan gick det ej att slipa bort all fix i kanter och hörn när vi hade monstermaskinen hemma. Så lite sånt är kvar att slå/slipa bort. Men inte så mkt nu längre. :)

Idag åker päronens ut på tågluff i europa. Tror dom kommer få de supermysigt.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3534395/images/2012/pic_206771355.jpg" class="image">

Today's gipsnedtagning

Ut igen till huset efter jobb och kvällsmat. Dagarna tickar på och vi är ju inne på sista veckan. Men de känns som vi kommer ro hem de här just nu iaf:)

Blir nog tippen snart igeeeen. Men pappa som är den enda som kan köra med släp ska på semester! OH NO! :)

Ljusare hall

Blir ett till inlägg bara för att jag ska kunna sortera det till rätt rum i kategorierna. Kul att titta tillbaka sen och se förändringen.
Här har vi öppnat upp. Ska ner mer vägg på vänster sida där pappa sitter och de två dörrkarmarna man ser ska bort inkls. väggen mellan dom. Men den är bärande så det blir snickarens jobb. :)
Som hallen såg ut när de tidigare ägarna bodde där. Okej kanske inte det ser sååå jättemycket bättre ut just nu men vänta bara ;)

Två väggar nere, one to go..

Såhär glad är jag idag, fast egentligen ligger jag helt död i soffan :)
Dagens jobb:
Vi har rivit ner gips i köket eftersom det satt kakel mm och massa annat mög så blir det lättare att byta hela gipsen.
Vi har rivit en till vägg!! Kan man väl kalla det tror jag. Blev SÅ mycket ljusare redan.
Blev en sväng till tippen som vanligt, vi har varit där typ varje helg minst en runda. Snacka om stammisar.
Nu är det inte mkt kvar innan vi lämnar över nyklarna till snickaren som tar över. Längtar

Riktigt CP-trött här soffan syns rätt rejält på ögonen, men försöker se EM eller nja jag kollar datorn men P skriker som en dåre brevid. Spanien spelar ju :)

Finbesök av lille Xavi

Igår till idag har vi passat lille Xavi. Så i i huset (inte vårt) just nu är det totalt 5 personer, 5 katter och en hund! pjuh! Snart dags att riva lite mer gips :)

Den nya planlösningen börjar ta form

Wooo! Idag hände stora förändringar. EN vägg nere!! Har kämpat hårt sen förmiddags med att slänga köket vi rev igår på tippen och sedan rivit en av väggarna. Är sjukt nöjd nu. Och snaaaart kommer det inte längre se "värre" ut, utan bättre! LYCKA :)
Lite pics från dagen som vanligt.
En riktig blooper bild men bjuder på den!

Då var köket nere

Sitter just nu i soffan hos pap å tatt. Vi fick panikflytta hit idag ist för imorgon för nu har vi rivit ut hela köket! Känns så jävla skönt ändå att vi gjorde det idag så hinner vi med både tippen och kanske några väggar och gipsskivor också imorgon! Men just nu är jag helt förstörd, mitt huvud snurrar och dunkar och jag är så jävla trött.
Fick ett antal utbrott under kvällen som P fick ta haha ja usch jag var inte pigg på detta idag. Men vad gör man? Ett steg närmare och jag vill ju bli KLAR! :)
Nu är köket här i garaget ist och bara väntar på att bli ivägslängt på tippen.
Och alla köksprylar var nerpackat ytterligare en gång. Ska bli sååååå skönt att veta att nästa gång man packar upp är det klart sen! Känns verkligen som det blir då vi flyttar in "på riktigt".
Så nu bor vi i bårre igen!! Undrar vad pappa å tatte säger. De är på studentskiva å vi har redan slängt oss i soffan med mcdonalds mat och kollar EM. Sån kontrast för i köket står två urdruckna gröna smoothies och en grönsaks receptbok på bordet. Men vi behöver definitivt boosta våra vitaminer i kroppen lite efter all jäkla skräpmat det blivit på sistone så det är ju bra! :)

Rivning

Detta fick jag i ett sms idag. Patrik är hemma och har redan gått loss med rivningen! Gud vad skönt det känns att veta att snart är det sista borta. Lättnad!! Ska ta en liten massage nu och samla ihop mina sista krafter inför ruvningen :)

En liten godnatthälsning från vår trötta katt

Dags att beställa klinker!

Nu har vi hämtat 4 olika mörka klinkerplattor som vi velar mellan. Svårt svårt. En är typ helt svart med lite struktur i, två st lite melerade och den sista är halvblank också lite melerad i färgen. Men alla är ju rätt mörka. Hmmmmm

Vad tror ni?? Vi lutar åt den svartaste nu. Alltså den längst ner åt vänster.

 

Tippning klar

Nu har vi tippat klart inför EM. Vi har tävling på jobb med 100 kr som insats. Ska bli riktgit kul faktiskt att följa i år när man har flera matcher, ja alla som är "viktiga" :)
Mongo-bild från igår tror jag det var.
Heja Ola & Sverige :P

Trädgårdsfix fortsättning

I helgen kunde vi äntligen klippa gräset när allt bråte var borta. DET behövdes! Nu ska vi snart fortsätta snart så kommer det ju nästan se ut som en fin trädgård! Typ iaf. Kom fram till att all ny plantering mm får ske i höst och då har man nog hunnit fundera ut lite hur tomten ska se ut också.
Soptunnan fylls jämt och ständigt. Då vet man att man varigt en riktig hemmafruga/man :)
Det är faktiskt JAG som klipper gräset här hemma. Är lite stålt så var tvungen att skriva det hehe. Helt mitt eget initiativ och inte alls för att Patrik har pollenallergi ;)
Världens bästa pappa sår nytt gräs!
Och vattning!! Nu gäller det att hålla det blött så det inte dör!

6 juni - time for work

Godmorgon!
Ligger kvar i sängen fortfarande så skönt med sovmorgon! Fast jag jag har vaknat med huvudvärk typiskt. Jag kör en mobilblogg sålänge:)

Idag kommer pap&tat och vi ska bland annat fylla igen hålet på gräsmattan där huset stod och så nytt gräs där!

Sen blir det till att stuva om alla saker hemma så det är tomt tills helgen kommer. Längtar så sjuuuukt mkt efter nya köket nu!!

Hoppas ni får en bra 6e juni!
Dags för kaffe här nu.

Lägeskontroll

En liten kort uppdatering om läget här.
Igår slängde vi resten av skitet från huset på tomten och allt möjligt bråte vi samlat i garaget. Plus alla klinkerplattor vi slagit upp! Pjuuh! Otroligt skönt att inte ha kvar massa bråte på tomten men jag kan inte känna mig helt nöjd än. Är fortfarande för kaotiskt hemma :) och värre ska det ju fortfarande bli =/
MEN nu är det bara inte lång tid kvar tills snickaren kommer och börjar bygga upp det fina!!

Innan dess måste vi:

⇨ Riva ut vardagsrumsgolvet och blivande matrumsgolvet
⇨ Stuva undan alla möbler/lådor/saker som ligger i rummen som ska byggas i
⇨ Packa ner hela köket i lådor
⇨ Slipa jämt golvet i alla kanterna
⇨ Ta ner gipsskivor
⇨ Kolla ut klinker och beställa!!!
⇨ Riva köket och köra till tippen
⇨ Riva väggen och köra till tippen.

Tid kvar?? TVÅ VECKOR!

En bild hänger med på nya skrivbordet som har fått en provisorisk plats sålänge men så att P kan plugga (och spela?). Leo har iaf blivit besatt av bordet och ska ligga där så fort P sätter sig vid datorn. När han puttar bort honom från tangentbordet börjar leo spinna som om det vore massage haha.

RSS 2.0