Lördagslunch & t-shirt säng

Ligger redan, jag vet skittidigt, i sängen men det är såå gott att ligga här och kolla lite serier ist för soffan. vi brukar starta ute i soffan sen blir jag alltid trött å då tar vi nästa avsnitt i sängen:) speciellt nu med det underbara påslakanet som jag fick i present av Papp&tatt. Riktig "fluffig" å lätt känsla över det.

Jepp det är höst/vinter då all bra tv går igång igen! Vi har ju inte haft den på alls nästan på hela våren & sommaren!! Men det tar vi igen nu. Det vi kollar på är x-factor USA, homeland & Dexter!! Älskar alla.

Idag hade vi lunch för Papp&tatt och mormor. Maten bestod av pumpasoppa med focacia bröd! Mkt gott om ni frågar mig. Passade ju bra till halloween också.

Fick även lite kort av mormor från när jag var liten. Kul att titta på speciellt kort jag inte sett förut. Fast vissa gånger undrar man ju verkligen hur dom kunde tycka om en så ful man var när man var riktigt tiny haha

En helt annan sak.. Många firar ju halloween idag och på min instagram såg jag först Frida utsminkad till vad jag trodde var något fantasiaktigt, men bilden efter var en annan som var utsminkad exakt likadant!! Vem är det egentligen? Vad har jag nu missat!?

En mysig fredagkväll

 

Igår korka vi upp en flarra vin och tittade på x-factor. Inte den svenska utan usa, den där britney spears sitter i juryn. Sverige kan ju slänge sig i väggen när det kommer till det. Jag tröttnade efter 10 min när jag skulle se den en gång. :) Så egentligen har jag inte gett den en ärlig chans och borde därför inte uttrycka mig. =)

 

Innan dess hade vi nån slags hip hop lektion och massa om eminem. Som my skrev för nån dag sen kan vi också bara heeelt snöa in på ett ämne och youtuba, googla allt om det. Ikväll var det sjukdomen bipolär och eminem typ ;)

 
RSS 2.0