Börjat fixa rummet

Fredagen den 13 idag. Sjukt härlig dag. Jättehärligt väder enligt mig. Friskt och höstligt samtidigt som solen värmde å man kunde sitta ute.

Var på lunchdate med Patrik som jobbade hemma och fick fly när städerskan kom :) hann med en go kaffe och muffins i solen på waynes också.

Kort dag på fredagar så vi tig en sväng ut till Ikea och fick med oss en byrå hem. Har inte kommit ut någon på blocket tyvärr och nu börjar tiden rulla iväg. Måste göra iordning i rummet innan man är helt tömd på energi och orörlig för den delen.

Men det kommer inte bli några dramatisks förändringar just nu. Vi börjar med att möblera om lite, flytta ut kontoret så skötbord mm får plats så får vi ta tapeter och annat när han blir lite större. Känns som en buffert just nu är mer prioriterat.

Slitigt sen vi kom hem från Ikea med att flytta om, koppla ner dator, koppla upp dator, dammsuga bakom allt som man flyttat, tömma hela dagbädded, flytta den... Ja ni fattar. Avslutade iaf dagen med lyxpizza och filmmys. Imorgon blir det att fortsätta och skruva ihop byrån mm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0