Full vecka

Full vecka!
Dagarna bara springer iväg. Har nästan en grej inplanerad varje dag och det är lagom tycker jag. Knappt man hinner med ändå. Men jag gillar mammalivet. Men vem hade inte velat spendera dagarna med en söt liten bebis?
 
I måndags var vi hemma hos Johanna och Lova och fikade. Det gick bra först, M upptäckcte deras babygym som hade väldigt mkt spännande detaljer på sig och han låg där förvånansvärt länge(!). Måste pimpa vårt gym lite också. Men efter en stund blev det nog lite för mkt och då kom gråt(skrik)attack deluxe!! Lite ovanligt sådär mitt på dagen det kan ju komma nån kväll sådär men det kan som sagt varit mkt och nu börjar ju nästa fas också =D Fast nu när man vet vad faserna innbär är det mer att jag ser fram emot dom än fruktar dom. Nästa utvecklingssprång blir ju att kunna greppa saker bland annat. Mycket trevligt var det hur som helst. =)
 
Igår (tisdag) var vi på Babysång för första gången här i rydebäcks kyrka. Så himla bra, över alla förväntningar. Så mysigt att se så många bebisar på en gång också och de tycker ju de är jättespännande också. Han klarade nääästan hela halvtimmen haha blev trött på slutet. Men i början tyckte han det var helt fantastiskt och gav ifrån sig riktiga glädjetjut och överröstade de andra. Dock var han yngst även i denna gruppen så de andra barnen kunde hålla sina nackar och även hålla i marackas mm. Men det kommer. Efteråt fikade vi på öppna förskolan. Så nu har man sett den med. Verkar också jättebra!!
 
Idag (onsdag) blir det promenad med mammagruppen. Perfekt att ha en stående tid i veckan då det är promenad, så kan man själv välja att gå om man känner för det. Vi ska försöka passa in det idag. Han gillar ju inte att ligga i vagnen om han är vaken och inte ska sova. Är ju inte kul om man inte ser någonting och det förstår jag. Så nu har jag lagt en kudde i vagnen så han kommer upp i lite halvsittandes. Vet inte om det är bra ergonomiskt men han tycker iaf det är toppen att kunna titta ut =)
 
Imorgon är det dags för första träningspasset efter graviditeten. Pilates, och man har med sina bebisar. Jag är extremt nervös haha. Han är ju inte riktigt den som gillar att ligga själv på en filt som andra barn... nej nej.. sittern men han ska helst bli buren! Och det kan ju va lite svårt. Sen är det halv 10 i stan!! oh my!! Hur ska vi hinna? =)
 
Får se vad fredag bjuder på och i helgen kommer tant my & sofia och hälsar på.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0