90-årskalas

Hallelulja!! En bra natt!!!
Fått sova mellan matningarna och inget småätande mellan målen på natten. Plus att Patrik tog honom när han vakna 6 då jag har tom fått sova till halv 9!!! Typ rekord mkt sömn på en natt. 

Men det kan vara för han var trött efter gårdagen. Det var hans sämsta kväll hittills. Vet inte om det berodde på att de var mkt folk och så men han hade dels magknip och var hungrig hela tiden och kunde inte sova. Jättejobbigt att se han så men nu mår han bra och har vi vänt dygnet igen nu så var det kanske liiite bra på nåt sätt. 

Förutom att mateo hade det lite jobbigtvar det riktigt trevligt igår det lilla jag var med. Kommer hända då mkt med mateo såg man när man tittar på lova som vuxit jättemkt. Det skiljer ju 4 månader mellan dom. Kul att se lille räkan/bönan med som inte "krupit" ut än (mickes ordval) :D 

Ska nog börja testa att låta mateo sova utomhus när han tar sina tupplurer på dagen. Det verkar dom de flesta gör det och finns många fördelar med det. 

På dagen var vi en sväng på mellandagsrean på stan. Ganska lungt med folk men när vi skulle hem märkte man hur det strömmade dit folk. 
Patrik hittade lite springkläder för vinter som är ganska dyrt så toppen att köpa på rean. Mateo sov hela tiden skönt att slippa byta på honom där. Men vi fick testa två hissar istan. Det har man ju dålig koll på vart dom är! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0