Julbak och semperdroppar

Igår var vi hemma hos pappa och Tatjana och bakade julgodis och saffransbullar. Perfekt att ha nu till alla besökare och go-fikor i december. 

Lille hjärtat har de senaste dagarna fått gaser i magen och har ont när han fiser. Det ser så jobbigt ut för honom men det är tydligen vanligt för så små. Vi har börjat med semperdroppar som ska hjälpa tarmfloran, rapa extra mkt och massera magen lite. 

För övrigt trodde kag att jag köpt på mig massa saker helt i onödan men nu börjar man inse vad som går åt som smör! Bodys i storlek 50 hade vi tydligen inte tillräckligt. Tvättar alla just nu och vi får varva kläder med storlek 56 med som är alldeles för stort. Men det gör ju inget. Så länge han har något att ha på sig. Likadant med mina amningslinnen. Har 4 st och de tvättas varje dag. Gud vad man läcker mjölk! Blir helt blöt på natten och även pölar i sängen trots inlägg. Badhandukar till baby är nog också något vi får ha fler än en. Går ju att använda vanlig handduk men de är ju extra lätthanterliga med en anpassad. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0