BVC hembesök och faderskapsbevis

Igår kom en från BVC rydebäck och gjorde hembesök. Det är det första som görs och visst lite nervigt var det samtidigt som det var skönt att få konkreta svar på frågor å så. 

Lillen växer och vägde nu 3210 g. Skönt att få det bekräftat att han får i sig mat. Inte för jag direkt tvivlade på det. 

Idag åkte vi in till stan första gången med vagn. Snacka om nybörjare vi är! Glömde både regnskydd och skötväs
kan!!! Som tur är sov han hela tiden. Nu är Patrik officiellt pappa och vi har gemensam vårdnad. Man måste ju ta sig in till familjerätten och skriva på papper med vittnen och grejer. Det gick faktiskt bra vi kom i tid och han sov från det att vi åkte hemifrån ungefär och sover fortfarande! Klockan är nu 10 över 1. Så jag antar det snart vaknar en hungrig liten bebis. 

Hans rutiner är ju att sova ca 2-3 h på natten sen vara vaken 2-3 h sen fortsätta så hela. Inatt var det dessutom lite gnälligt. Första natten han gråtit och det inte gått att tysta på några sek med bröstet men Patrik gjorde ett superjobb med att trösta. Typiskt man inte själv kan somna sådär lätt på dagen bara. Det hade ju behövts. Och idag blåser det storm med så blir ingen promenad heller. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0