Sömnlös

Typ 3e minst natten på rad som jag vaknar mitt i natten å inte kan somna om. Inatt var det nog för han var så jäkla aktiv så det bar sjukt! Märks att han är större å rör sig rejält. Värsta är att det är NÄSTA vecka som växtspurten startar som kommer hålla i sig 4 veckor. Hur ska han få plats undrar jag?? Ibland när han sträcker sig nu får jag också sträcka på mig så han får plats typ. Känns så iaf.

Magen igen v 26+2. Alltså innan växtspurten.

Gravidyoga

Usch först och främst har denna dagen inte varit tipp topp. Seg dom attan imorse sen fullt ös på jobb å huvudvärk på det.

Men yogan som började idag var iaf nåt att se fram emot. Kändes jättebra och tror det kommer va kul och nyttigt att gå. Kul att Vanessa från gamla konnetiden också ska gå och en från min föräldragrupp. Kändes dock väldigt speciellt att hänga med massa preggos. Har inte fattat att jag är en av dom och så många på samma plats också.

Såklart kom ställningen jag hatar när man ska stå upp sen böja ryggen så man når med händerna i golvet. Man fick ha klossar som hjälp om man ej nådde. Jag fick ha dom högsta och nådde knappt ändå! Men däremot en annan ställning när man ska sitta dom om man bajsar på golvet typ var jag en av dom bästa (tror jag) kan ju va så att jag gjorde helt fel också:) Kanske inte den ställningen man vill visa upp för att imponera dock men det var en bra förlossningställning tydligen.


Två till mysiga pics från sommarfesten i fredags.

V 27

Första dagen på v 27. Det är denna veckan han passerar 1 kg. Tung liten kille nu pjuuh. Tur jag börjar på gravidyoga imorgon för det kan behövas! Är lite rädd att jag är för svag i ryggen och att det ska bli extra jobbigt sen när det blir tyngre så det är väl högst aktuellt att stärka den nu.

Mår bra annars förutom att jag har rätt ont i korsryggen/svanskotan då och då. Speciellt på morgonen när man ska upp ur sängen sen klä på sig. Inte kul att stå på ett ben när det hugger där bak. Tur p är sjukt gullig och masserar varje dag.

Ska snart sova och ladda inför ny händelserik vecka. Yoga imorgon, föräldragruppträff med fokus på förlossning på torsdag, vänner från Gbg på besök på fredag sen mickes 60 års kalas på lördag! Och en slapp söndag på det känns det som. :)

God natt

Första Bebiskläder

Tror vår lille kommer va finast i kvarteret vad tror ni?? Hehe

Faaan vad mkt fint å sött det finns till minisar. Går inte att låta bli! :)

Love love love

Veckan som gått

Hej hej.

Ligger här nyvaken i nybäddade sängen helt utvilad. Söndag idag och ska ha en softig dag idag, kanske simma lite.

Denna veckan har bestått av en riktigt mysig sommarfest i en hyrd stuga precis vid stranden, med jobb och en super trevlig kväll med de bästa.

Förutom det har jag grejat en massa i trädgården vilket behövdes och ätit första portionen mat med tomater från tomatplantan vi fick av tatte.

Idag gick vi in i v 27!
Får skriva om krämporna i ett annat inlägg ;)

Dags för frulle!

Bildbomb nedan..


Kanske prickigt?

En helt annan typ men kan tycka detta funkar med. Lite lagom neutralt men ändå barnvänligt.

Någon form av småprickigt

Mitt i natten

Gick å la mig grymt mkt i tid bara för jag kände att jag behövde sömn.. Men nu ligger jag ändå här vaken mitt i natten och kan inte sova. Läste precis att det var vanligt att vara orolig på natten fast jag är ju inte det över barnet utan helt sjukt ligger jag å tänker på att vi har datorn igång. Tänker på pris, värme å ljudet stör! Vet inte varför men just nu stör det mig skitmkt å jag kommer förmodligen tycka det är en bagatell imorgonbitti som vanligt när jag får mina nattnojjor. Har hänt att jag oroat mig över att inte ha några strumpor eller liknande förut med och inte kunnat sova fast jag haft det såklart.. Aja

Får väl försöka ignorera det och somna innan nästa oro börjar - att man inte ska hinna sova innan man ska upp.

På min Önskelista

Bara en parantes... BÄSTA låten just nu.
 
Nu vet jag ju inte ens vad det bli för namn på den lille och tänk om dom sett fel på könet!!! =O Haha därför får jag avvakta med första önskningen ändå till efter BF. Men vill ändå ha en sån här senare. 
Hans namn i träbokstäver att sätta på väggen eller dörren..  ---> Polka Dot Letters
 
Rice korgar att ha förvaring i. ---> Korgar
 
 
 Beach House Sänglakan till Baby.
Bara för att jag själv ÄLSKAR dessa lakan. Sover så sjukt gott i dom så varför ska itne den lille få de med då? =)
 
 
 

Tapet.. måste tänka om

Var ju helt säker på vad jag skulle ha från början. 
Tänkte kombinera 2 st ur serien "New classics" från Boråstapeter. Men nu har hela den serien utgått! NEJ!!! ¤%&/()=??`&/%&#
Så då gäller det att tänka om.
Jag började med att leta upp liknande tapeter och har hittat en liknande stjärntapet men sen ville jag gärna kombinera den med en annan och då måste jag ta en tapet från en annan kollektion = ej samma blåa färg. 
Och den smalrandiga som jag gillar allra allra bäst går typ inte att hitta! =(
 
Nu är jag inne på att kanske tänka något helt nytt istället. Jag har olika ideer och lutar inte åt något speceillt håll ännu.. får klura lite till.. 
 
 
 

Skip hop ♥ Pumpkin

Åååh älskar verkligen allt från Skip Hop. 
Så himla söta saker speciellt serien "tree top friends". 
Min största favorit är babygymmet. 
 
Se bara.. och finns tokmycket mer än så!
 
 
Sen har vi söta märket Pumpkin.
Kan ju bara inte bli fel med ugglor haha vet inte varför men de är så söta =) 
 
 
 

vecka 24+3

Och på typ knappt en vecka blev jag dubbelt så stor! Så här såg jag inte (eller kände inte mig iaf) ut när jag var på brunch med Sofia i fredags.

Det kommer väl växtpeioder hoppas jag så att det inte fortsätter i denna takten hela vägen för då kommer jag va stor som ett trevåningshus!

Var hos barnmorskan i måndags och tog lite prover. Alla värden var bra, skönt. Inga järntabletter behövs, skönt. Nästa gång vi ska dit är om några veckor och då ska vi på föräldragruppträff och prata om den där hemska förlossningen. Sen är det dags för glukosprov å då får man inte äta något sen kvällen innan och ska dricka ett glas med sockerlösning på morgonen och sen vänta 2 timmar. SEN får man frukost.. Det kommer bli vid halv 11 och jag kommer DÖ! Asså klarar mig typ inte utan frukost!

Här kommer iaf bilden på dagens mage med dom supersexiga? Nä men supersköna!! Byxorna på.

Kontoret håller sakta på att förändras in till babyrum men det kommer väl ta sitt lilla tag. Ska ju gå hemma några veckor innan det är dags å då kan jag pyssla i massor. Eller ligga i soffan och beklaga mig vilket det säkert blir. Hur som helst hittade jag ett skötbord på blocket som blev perfekt och säng på det så är vi en bra bit på vägen. Fördelen att börja i tid är att man hinner jämföra priser och se om något bra dyker upp på just blocket. Sen vill man ju inte ha allt till sista månaden kvar att fixa heller. Värsta stress.

Det var min lilla uppdatering idag :)

Lördagsslappe

Lördag idag och det är varmt blåsigt ute och senare ska det dra in åskväder. Jag gillar sånna här dagar och just nu passar jag på att njuta litrar sol och värme med en kall iskaffe och lite kakor :)

Lite senare ska vi iväg till Göteborg och käka middag hos Patriks kompis med familj. Svårt att veta hur man klär sig när det först ska vara 30 sen 20...

Ligger och funderar på tapeter till mateos rum. Får se om vi gör vid det innan han kommer eller senare. Som det ser ut nu blir det nog senare för tapeten jag siktat in mig på har utgått!! :( och den gjorde det precis! Så typiskt.

Igår var vi hos Catrin min kollega som bor så himla mysigt ute i skogen utanför hjärnarp. Helt annan miljö än vad man är van vid och så lungt och mysigt och grönt :) förutom deras vilda och söta kids såklart. Nä de var jättesnälla de med. Dessutom har Patrik kärat ner sig totalt i deras uterum så de blir kanske åt det hållet här med, who knows. :)

Vecka 22+4

Magen växer såklart men den största skillnaden från denna veckan mot någon tillbaka är att man ibland känner och ser väldigt tydligt utanpå magen vart han ligger. Den blir helt sne emellanåt och det putar ut en hård klump. Jag vågar inte riktigt säga vad det är för kroppsdel än men han är 20 cm från huvud till skärt nu och väger runt 500gram. Börjar bli en stor kille!

Igår var jag och simmade vilket jag inte gjort på ett tag och kände direkt att jag var rätt svag i armar och rygg. Så nu tänkte jag börja med det igen. Dock har jag lite foglossning eller bäckensmärtor är det så det ömmade sjukt mkt i början och efter. Får se om det blir bättre snart. Ska till MVC snart och ska fråga då med.

Reunion 2013 labbsand

Årliga reunionen med gänget från Malmö hamnade återigen utanför Karlskoga i Labbsand. Det blev lättast så iomed 2 bebisar och Emmas place är helt perfekt för gäster. Älskar det stället så himla mysigt och kul var det att träffa alla igen. Kommer bara hända mer och mer mellan våra återträffar nu känns det som. Den här gången hann vi spana in de nya renoveringarna, äta supergoda middagar med efterrätter, köra båten och åka soffa efter, kvällsdopp(inte jag), handla mat på Ica när strömmen i hela stan gick, spela sällskapsspel och gosa med småttingarna.

Nästa gång kör vi Skåne om inget annat händer och det kan va skönt att slippa den bilresan :) Fast denna gången drog vi till Göteborg på hemresan för C&S skulle semestra vidare där så Patti kunde åka med till Gbg å möta mig där.

Anyway.. Längtar redan till nästa träff :)

Brio Go 2013

Nu eller för nån vecka sen kom vagnen! För någon dag sen kom även liggdelen. Den är såå fin! Han kommer verkligen ha det hur mysigt som helst i den. Väldigt rymlig och en del högre märker jag men jag har bara buggaboo cameleon och Buffalo att jämföra med:)

Känner mig iaf väldigt nöjd och längtar efter att den ska användas av en lite plutt. Så länge har Isa protestant den och den verkade få full pott av henne med.

RSS 2.0