Försäkring och första dagen hemma själva

Måste bara säga att inatt var magiskt! Vad han sov!! Efter ett par gnälliga nätter med mkt småätande var det sååå skönt att få sova lite längre mellan maningarna. Det var tom två ggr han började göra ljud och jag satte mig upp redo med kuddar mobil mm och tig upp honom men han somnade igen innan han började äta! Kanske berodde på besöket vi hade igår att han var extra trött? Och att han nästa nått 3-4 timmar i sträck igårkväll? Skönt var det iaf. 

Och kul med besök. Det var Patriks mamma och syster som var här. Fina presenter fick vi(mateo) också och även av Lisa med familj. Vi har även fått låna en sån liten säng som msn jan koppla på vår säng så han ligger med oss men ändå på sin egna del! Perfekt. Ska bara se om vi kan montera ihop den :) 

Imorse hade vi en kille från svenska försäkringar här dom hjälpte oss gå igenom vad vi har och ska ha för försäkringar. Det där är ju en djungel så känns jättebra att ta hjälp av en expert. Nu har vi en jättebra försäkring på mateo och ska ha ett nytt möte om nån vecka och kanske ändra lite andra. 

Ikväll kommer Catrin på besök ska bli jättekul att träffa henne igen. Idag är vi dessutom själva hemma första gången! Patrik var iofs hemma nästan halva dagen vilket var skönt även om det var mateos sovtid. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0