Långhelg börjar NU!

Overkligt att tänka att man ska vara ledig nu 4 dagar framöver. Vill göra så mycket men min kropp vill bara sova just nu. Vi kickstartar iallafall ledigheten med att hyra en saneringsfräs & en industridamsugare.
Och just ja! Köket är beställt!!!!!!!!! :)))
nedan: står och funderar över att riva gula huset på tomten.

Kommentarer
Heart My

Ni som jobbar på kontor varför har ni ens sommar semester den behöver ni ju inte. Ni är ju alltid lediga tycker jag. ( jag är inte alls bitter ) haha. Själv jobbar man som vanligt alla de dagar alla andra är lediga. NJUT det hade jag gjort!! :) Sen kan du göra ett nytt blogg utseende till mig när du har tid :) ingen panik :) bara om du vill :)

2012-05-16 @ 14:42:50
Heart MY

Jo jag hade en iphone 3. Som var lite sprucken och fick två iphne 4 till samma pris som jag betalat en för. Så vi slog till, och så säljer jag den andra till en kollega. :)

2012-05-16 @ 21:39:23
Heart Frida H

Min stil har varit densamme i 3 år nu, industri. Ruffa detaljer, metal, trä och naturmaterial. Jag vill gärna inreda med retro-industri - men mycket av industritrenden är ju ofta gamla lampor, nötta möbler ect.

Jag älskar ju min Chesterfield och jag har mycket fina saker hemma men det saknas liksom alldeles för mycket basmöbler. Tvmöbel, hyllor, byrå ect. Men det kommer. Fast det tar längre tid när man endast har ca. 11.000 ut och ett barn ^^

2012-05-17 @ 09:26:56
URL: http://livingdeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0