Kissväggar

Hej hej.
Den här veckan har vi varit ute i huset varje kväll förutom obsdags. Men det har iaf gett utdelning för förhoppningsvis behöver vi inte slita sp mkt i helgen.

Det vi har gjort är att ta ner de sista gipset. Nu nät jag tänker efter har jag nog inte berättat varför vi gått loss på så mkt gips. Det var faktiskt så att när vi började plocka bort listerna på vissa delar i huset upptäckte vi en rand av gult kiss längst ner på väggen som sugits in i gipsen och golvet mm. Skitäckligt!! På ett ställe specifikt hade antisimex varit och borrat för att kolla så syllarna var ok och även där var det kiss. Men ha hade inte skrivit något om det i besiktningsprotokollet. Så äcklade bestämde vi oss för att plocka ner det och byta ut det medans Patrik kontaktade antisimex och höll på. I slutet på denna veckan fick vi grönt ljus och antisimex kommer ta alla kostnader för det! Lättnad!! Eftersom det verkligen inte var en extra utgift vi ville ha just nu direkt.

Sedan gick det ej att slipa bort all fix i kanter och hörn när vi hade monstermaskinen hemma. Så lite sånt är kvar att slå/slipa bort. Men inte så mkt nu längre. :)

Idag åker päronens ut på tågluff i europa. Tror dom kommer få de supermysigt.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3534395/images/2012/pic_206771355.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0