Dag 9

Vad har hänt idag då? 
Jo de ska jag berätta för alla nyfikna haha
 
Känns verkligen som vi är inne på sista finliret nu innan det verkliga (tänker på golven å köket mm) kan sättas in. 
 
Alla kanter och hörn har fått "kantlister" som förstärker gipsen kan man väl säga. Skulle vara så tråkigt om man stötte vid och det blev hål ju. Så nu är vi helgraderade mot det! Är typ redan stökigt igen hemma =D
 
Vad mer då? Jo ni kanske ser på bilden ovan att det hänger ner sladdar från taket. Det är till våra spottar och sen kanske ni ser "sladd-infernot" bakom patrik? Det är vårt proppskåp som vi ska fälla in i väggen ist. Var en skitful låda där innan. 
 
Köket! Här har det blivit förstärkt och all el är klar för att kopplas till köket. Här ser ni den nya avluftaren (röret som går i mitten av bilden) också. 
 
Andra sidan också förberedd för ugn, kyl och frys. Lite mer gips har kommit upp. Här hade även snickaren lagt på lite extra primer. Anledning? Han stod ej ut med kissdoften som envisades med att vara kvar. Tidigare hade han tyckt vi var lite väl gnälliga över det =D) Primern låser in doften kan man säga. 
 
Här är vår bilvande TV-vägg. Att sätta in tillräckligt med uttag på den väggen är ju ett M Å S T E när man renoverar. Jag som hatar sladdar är verkligen nöjd! 
 
Sladdar till vår spottar som kommer sitta på balkarna! 8 st totalt som kommer lysa upp i nocken så fint =)
 
Efter jobb drog vi till Byggmax och köpte lite mer gips. 6 st för att vara exakt. Imorgon blir det tippen för Patrik. Måste ju röjas hemma igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0