Dag 7 - monsunregn

Söndag idag! Trött som vanligt :) Men vi var klara vid 15 så nu ska jag mega slappa denna eftermiddagen/kvällen ut. Ska bli så jefla najs! 
 
Imorse efter kaffet stack vi direkt till tippen. Och när vi var där började det regna.. bara vatten tänkte vi. Sen bröjade det pissregna.. jaja snart klara å nu e vi här. MEN SEN KOM MONSUNEN! Det var det sjukaste jag varit med om. Vi fortsatte dock att slänga vidare men sen upptäckte jag att de andra flytt in i sina bilar (vilket nog var en bra ide) för vi var helt dygnsura sen och skorna riktigt plaskade när man gick. Men men vi fick iaf slängt. 
 
Sen drog vi vidare till bauhaus för att kolla om det fanns "boxar" i rätt stolrek som vi ska ha till våra spotlights. Det fanns tyvärr icke. Men vi köpte en OSB-skiva som vi ska färstärka vissa delar av väggarna med. Till exempel där vi ska ha TV så man slipper massa gipsplugg och det fäster ordentligt. 
 
Efter det drog vi till huset igen och har fixat det sista med tapeten. Så nu är det fritt fram för snickare & målare att jobba vidare. 
 
Har även slängt in lite bilder från gårdagen i förra inlägget. 
 
Det började regena..
 
Och blev värre hela tiden!!
Tyvärr var vi ute i det allra värsta också. 
 
Helt blöt igenom jackan och igenom tröjan under! Not so nice. 
 
Hackade även upp mer golv till kabeln. 
 
Lagt på mer primer på ett ställe till som luktade lite kiss. 
 
Allmänt död.

Kommentarer
Heart Patrik

Fast det blev inte sÅ mkt slappande för dig till slut ändå. Du lagade ju en supergod middag till oss med tända ljus och vin. Perfekt avslut på en sjukt stressig vecka med alldeles för mycket skräpmat.. Tack baby !!

2012-06-24 @ 23:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0