Dag 5 - Midsommar

Idag har vi ångat som dårar. Fick köpa två nya maskiner och lite munskydd ute på rusta. Har även blivit tipsade om billigare skjutdörrar till garderoben på skånskabyggvaror! Verkligen skillnad så där ifrån kommer det att bli. 
Innan måndag måste vi ha fått ner all tapet, spacklat lite och städat allt. Vi måste även ta bort allt golv som ligger kvar. Så vi har en del att göra kan man säga. Börjar dessutom få ont om space nu när alla grejer är inpackade i dom två andra rummen och resten i garaget.. men vi får trolla fram lite plats på nåt sätt. 
Elektrikern har också jobbat idag och förberett alla? tror jag uttag så de iaf har sladdar till sig. Ja de där är inte min starka sida det hör ni säkert :) 
 
Patrik river ner färgen på tapeterna medans ångmaskinerna hettas upp. Vi börjar bli bra på det här nu men de är fortfarande lika tråkigt att riva ner tapeter tyvärr. 


Bilar upp golvet där en kabel måste dras.
 
Imorgon blir det städa!
 
 Här har elektrikern förberett för kyl, frys, micro och ugn!
 
Mer förberedelser. Här ska vi tända å släcka lamporna i köket är det tänkt.
 
Översiktsbild. Rör hänger från väggen är också förberedelser för uttag. Och målaren börjar på tisdag! Men först måste elen och gipsen va klara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0